Ingredients:
- huen (chicken)
- ayr (chicken egg)
- czymmerrintten (cinnamon)
- saluan (common sage)
- Ingber (ginger)
- smalcz (lard)
- petter sil (parsley)
- gburcz (spice)
- salcz (table salt)
- semel (white bread)
Tools:
- morsar (mortar)
Categories:
Main ingredient: poultryPreparation: pastryType: foreignItem ein romisch huen Nym Iunge hunr [67v] vnd laß sy czwm ersten woll sieden vnd czegelider die czw vir stucken schlach ayr auß so vil dich duncht das dw ir bedurffest petter sil vnd saluan hack chlain Reib ein wenig semel dar vnder vnd gburcz das mit czymmerrintten Ingber vnd salcz ein wenig mach smalcz hayß in einem morsar vnd leg die hueren dar ein In das haiß smalcz vnd temperir dy semel pettersil vnd salua vnd das gburcz dar vnder vnd gewß in den morsar vber dy hunr vnd pach es chuell ab das es sich woll durch cziech vnd gibs haiß czw essen etc.