Similar recipes:
Same title: h2a.55, bs2.40, wo3b.187Shared ingredients: wo10c.84, wo10c.85, wo1b.23, wo1c.5, wo3b.71, wo7a.143, wo7a.218, wo7a.219, wo7a.220, wo7b.130, wo7b.199, wo7b.36, wo7b.72, wo8.257, wo8.263, wo8.269, wo8.275, wo8.284, wo9a.40, b4.210, b4.224, b4.235, br1.26, gr1.19, gr1.193, h2a.45, h2b.29, w1.212, w1.236, k1.109, k1.110, k1.111, k1.54, k1.87, so1.15, so1.61, so1.82, so1.83, so1.84, bs2.16, bs2.40, er1.10, b1.42, wo10c.28Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 1Categories:
Main ingredient: -Preparation: pastryType: Siedegebaeck (deep fried)Ein essen von gepackenn [306r]Item wiltu machen ein pachens heisset pfifferling so mach einenn taig als zu einem haidnischen taig als du ein vrhab wolst verste sein nicht so mach dar auch clein pletter als dy pfifferling eins merrer daz ander mynder vnd wenn du dy pletter gemacht hast so wart daz sie dick sein vnd an den orten nit zu duen sein vnd thu sie in ein pfannen mit smalcz vnd pack sie dor Innen vnd uber schrenck dy pletter zu ein ander auff deiner hant als ein crape vnd sturtz sie dann zu samen mit den zipfen so hastu zwir gesturtz vnd wirffs Inn dy pfannen vnd lasz packenn