Categories:
Main ingredient: eggs eggsPreparation: pan fried panfriedType: show dish show dishder wilpraet von ayern Der nem her vir air zw einer schuessel vnd einen choechloffel der nit zw groz sey vnd milich [231v] Dar under vnd mach damit ein taig alz vil die geneczen muegen in der dikch alz einen chuechel taig vnd stupp in wol vnd mach in gell vnd nim dan ein saekchlein vnd gews den taig dar in vnd hach in in ein siedencz wasser daz es nindter an ruer vnd laz ez sieden als lang daz ez dich gar hert dunchkt So nim denn vnd sneid ez chlain alz deim minnisten vingar vnd leg ez dann in ein haizz smalcz vnd lazz es pachen sein genueg vnd mach ez den in ain swarczen pheffaer vnd hakch denn eins ais dar vnder fur ain spekch so ist ez perait wildw gern so gib ez alz ein truchens pachens auz der phann Oder gib ez auz einem zisaendlein Oder auz einem gelben prodlein
*Eggs as venison in white sauce* (Subrecipe Nr. 1) [cooking recipe] Wildw ez den aber verchern so nim ein milich vnd wels mit einem melb vnd ein chlains honig vnd guet gewurcz so ist ez perait