Ingredients:
- speach (bacon)
- taig (batter)
- Rindrein (beef)
- chuemb (caraway)
- ayer (chicken egg)
- plat von ayeren (dough sheet)
- smalcz (lard)
- fleisch (meat)
- Scheffein (mutton)
- pheffer (pepper)
- Sweinein (pork)
- Saffran (saffron)
- salcz (table salt)
Tools:
- spis (spit)
Categories:
Main ingredient: meatPreparation: pastryType: -Von Gestukchten fleisch NIm gesotten fleisch das zu massen gesotten sey Scheffein oder Sweinein vnd Rindrein hakch es chlain meng es darczu ayer gesnytten speach pheffer chuemb Saffran vnd salcz mach ein plat von ayeren vnd zu tail das Condiment darauff geleich vnd wintt das plat zu sammen zewch es [109r] Durch ein ayr taig pach es In smalcz oder prat es an einem spis So es gar sey gesotten So sneid es entwirchs zu stukchen vnd gib es hin