Ingredients:
- ayren (chicken egg)
- taig (dough)
- mel (flour)
- smalcz (lard)
- zukcher (unrefined cane sugar)
- wasser (water)
Tools:
- kesslein (cauldron)
- prett (cutting board)
- reib scherben (mortar)
Similar recipes:
Same title: b3.9, b4.148, b4.216, br1.28, bs1.140, gr1.92, w1.152, w1.218, w4.156, db1.44, er1.37, wo10c.81, wo10c.90, wo1a.50, wo3b.104, wo8.256Shared ingredients: b4.148, gr1.228, gr1.92, wo1a.50, wo1b.20, wo3b.104, wo7a.199, wo7b.72, w1.152Same ingredients in following recipe: 2Same tools in following recipe: 0Categories:
Main ingredient: pastryPreparation: pastryType: -Ain gepachens etc. NYm vnd prenn ain taig mit haissen wasser gar . trukchen in einem kesslein leg In schon . auff ein prett vnd arbait In wol an mel vnd leg In In . ein reib scherben vnd zeuch In ab . ayren du muest vil ayr haben darczu mach In nicht zu duenn als pranten taig zeuch In . In smalcz das nicht zuhaiss . sey zeuch In . In der gross . In . als . ein aye so wirt es grozz als ein poskuegel vnd lazz In wol pachen das er gar hol werd Wann es ring wirtt So zeuch es heraus vnd gib es mit zukcher